Hyra replokal

Många band repar hemma i stället för att skaffa replokal i Stockholm och även om det har geografiska fördelar så är det inte riktigt praktiskt. Det kan låta rätt rejält när bandet går loss, och få garage och källarlokaler är så väl ljudisolerade att ingen störs. Genom att hyra en replokal till bra pris kan alla musiker ge järnet utan att det kommer klagomål, och det går att hitta replokal i Stockholm 24/7 som tillåter rep dygnet runt.

Hos Tune Inn kan du och ditt band hitta uthyrning av både replokal och studio i södra Stockholm och du kan välja mellan olika storlekar och sorter. Det finns också tillgång till delade replokaler och ekonomiska alternativ till de redan låga priserna. Att ha en egen, tom replokal i Stockholm är en enorm bonus för den framtida musikkarriären.

allmänna utrymmen med soffor matbord och fotbollsspel

Replokaler i södra Stockholm

Som musiker är det ofta inte särskilt fett i plånboken och därför har vi på Tune Inn satsat på tre stora byggnader med 128 replokaler i södra Stockholm till bra pris. Förutom uthyrning av replokal erbjuder vi också möjligheten att hyra studio där ni kan spela in era alster. När bandet tecknar hyreskontrakt så har ni tillgång till en tom replokal i Stockholm där ni kan förvara er utrustning och repa när ni vill.

Olika sorters replokaler i Stockholm

Väljer ni att hyra replokal så finns det flera alternativ. En enkel, tom replokal är det vanligaste alternativet och beroende på hur mycket utrymme som behövs kan ni välja mellan olika storlekar. Varje hyreskontrakt innebär en tom replokal i Stockholm som är er under dygnets alla timmar. De flesta replokalerna har fönster och det finns även möjlighet att dela på en replokal till bra pris.

Pris på uthyrning av replokal

Våra priser för uthyrning av replokal i Stockholm börjar på 3000 kronor och upp, beroende på vilken slags lokal det är frågan om. Eftersom ert band står på hyreskontraktet är replokalen tillgänglig 24/7 men ni kan också hyra ut i andra hand för att dryga ut kassan. Den som står på kontraktet är dock fullt ansvarig för replokalen.

Ge kreativiteten utrymme i en tom replokal

Alla människor som håller på med kreativitet får inspiration i tid och otid och att ha en egen replokal i Stockholm innebär att utloppet för den alltid har en plats. När det där perfekta riffet flyger in i huvudet är det bara att ge sig iväg och om någon i gruppen arbetar udda tider är det heller inga problem. Att ha en replokal till bra pris ger kreativiteten precis det utrymme den förtjänar.