Om oss

Dags att äntligen ta er musik till nästa nivå? Letar du efter replokal? Då har du kommit rätt. Vi är Sveriges ledande uthyrare av replokaler och musikstudios. Vi har ett stort antal lokaler till uthyrning i Stockholm till bra priser.

Specialister på replokaler

Varför ska du hyra av oss? Vi är specialiserade på replokaler och vet exakt vad musiker som är i startgroparna behöver. Hos oss hittar du många olika typer av replokaler att hyra. När du hyr av oss har du oftast en replokal i Stockholm 24/7 och kan repa när som helst under dygnet. Vi vill att alla ska ha möjlighet att få utlopp för sitt musikintresse och erbjuder därför replokal till bra pris. Det går bra att du hyr ut i andra hand eller delar hyran med andra i ditt band, även om du som hyr fortfarande är ansvariga för hyreskontraktet och omhändertagandet av lokalen.

Utöver replokaler till bra pris så kan du även hyra studio via oss. På det här sättet är det enkelt att spela in när du är redo. Hör av dig när du letar replokal i Stockholm så hjälper vi till att hitta rätt! Vi har en tom replokal i Stockholm som väntar på dig.